Classic Crème


De oud en vertrouwde Nestosyl Classic crème is een multifunctionele huidapotheek in een tube. De Nestosyl crème is een geneesmiddel dat zonder recept verkrijgbaar is en is geschikt voor o.a.:

oppervlakkige snij- en schaafwondjes
insectenbeten
kortdurende jeuk

Werking:
Nestosyl crème werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend bij bijvoorbeeld beten of steken door insecten. De crème heeft een dekkende, verkoelende en zwak samentrekkende werking.

Informatie, behandeling en preventie van de wonden >Consumentenadviesprijs:
15 g € 5,75
30 g € 7,50

RVG 00591
UAD
Lees voor gebruik de bijsluiter
Download de bijsluiter >

3-in-1 Wondgel


De Nestosyl 3-in-1 Wondgel is een medisch hulpmiddel dat de wondheling bevordert. De wondgel is een parabeenvrije, hydrocolloïde gel die geschikt is voor de verzorging van lokale, droge of vochtige wonden, zoals:

oppervlakkige brandwonden
schaafwonden
heelkundige wonden
lichte vorm van doorligwonden, indien vastgesteld door de arts

Werking:
Nestosyl 3-in-1 Wondgel verkoelt en verlicht de pijn, versnelt de wondgenezing en helpt infecties te voorkomen. Nestosyl 3-in-1 Wondgel plakt niet aan pleisters of verband.

Informatie, behandeling en preventie van de wonden >Consumentenadviesprijs = € 11,40
Inhoud: 75 g

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Download de gebruiksaanwijzing >

Smet- en Schuurwonden spray


De Nestosyl Smet-en Schuurwondenspray zorgt huidbescherming op basis van zinkoxide, panthenol, dimethicone en aloë vera. Het beschermt en kalmeert de huid bij irritatie door incontinentie, smetwonden en schuurwonden bij volwassenen.

Dermatologisch getest
Voor de gevoelige huid

Werking:
De Smet- en Schuurwondenspray met zinkoxide vormt een niet-afsluitende barrière en heeft een indrogende werking en verkoelt en kalmeert de huid. Het verzacht de geïrriteerde of beschadigde huid en voorkomt verdere irritatie, roodheid en jeuk.

Informatie, behandeling en preventie van de wonden >Consumentenadviesprijs: € 12,99
Inhoud: 100 ml
UAD
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Download de gebruiksaanwijzing >

Klovenspray


De Nestosyl Klovenspray is een medisch hulpmiddel voor een snelwerkend en doeltreffende behandeling van kloven. De spray zorgt ervoor dat het met één hand gemakkelijk aangebracht kan worden, zelfs op lastige plekken tussen vingers etc. Te gebruiken bij:

Kloven aan handen en voeten
Pijnlijke wondjes rondom de nagels

Werking:
De klovenoplossing zorgt voor een elastisch en luchtdoorlatend beschermend laagje, dat als een tweede huid werkt en vanzelf weer verdwijnt. Het filmlaagje vormt een barrière en beschermt de kloven tegen water, vuil en bacteriën, waardoor de kloofjes sneller genezen.

Informatie, behandeling en preventie van de kloven >Consumentenadviesprijs = € 12,99
Inhoud: 9 ml
UAD
Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
Download de gebruiksaanwijzing >